Join the FREE The Virtual Loctician Conference

 

 

 

Det är aldrig försent att ta steget mot dina stora drömmar, jag finns här för att hjälpa och guida dig att ta första steget till ditt drömhår idag!

Jag förstår att ta steget till att skaffa ditt drömhår är stort. Du funderar antagligen på vad din familj, vänner och arbetskamrater ska tycka? ”Kommer jag bli behandlad på ett annorlunda sätt bara för att jag förändrar mitt hår?”

Samtidigt så känner du att du inte har varit mera missnöjd med ditt hår, du vill helst sätta en mössa på huvudet varje dag.

Jag känner igen dina känslor, anledningen till att jag över huvudtaget började experimentera med hair extensions och dreadlocks i slutet av 90-talet var p.g.a. att jag alltid har hatat mitt egna hår.

Det är en känsla av att jag inte känner mig bekväm i min egen kropp om jag inte trivs i hur jag har mitt hår för tillfället.

Jag finns här för att hjälpa dig!

Sedan början av 2000-talet har jag spenderat hela mitt yrkesliv med att hjälpa kunder från hela världen med att få sitt drömhår skapat.

Mitt mål är att titta på varje kund som en individ och se vad som är rätt för just den personen.

Hur kan jag hjälpa dig med att skapa ditt drömhår?

 

 

 

Under åren sen jag började med detta har jag varit i London, New York och Toronto för att skapa en bred unik utbildning inom dreadlocks och hair extensions, detta har lett till att jag idag har skapat egna unika tekniker av min samlade kunskap. Jag har bla. varit med i:

Är du frisör, eller drömmer du om att bli dreadlocks- och hair extensions-expert, så erbjuder jag just nu specialistutbildningar där du kan lära dig olika unika tekniker vilka gör att även du kan hjälpa andra att skaffa sitt drömhår.

Hitta mera info om mina utbildningar här: https://www.seienstyle.com/p/sales-page

Så länge jag kan minnas har jag känt en saknad i att det borde gå att göra mera med mitt hår.

Vid en tidig ålder började jag experimentera och göra olika frisyrer med mitt hår, kombinerat med ett stort konstnärs- och handarbetsintresse.

Av en slump försökte jag hjälpa en bekant att göra dreads i mitten av 90-talet.

Du frågar säkert dig själv, blev det bra?

Njae, det kan jag inte direkt påstå, men det var en dörr som öppnades upp för vad man mer kunde göra med hår, sånt som bara fanns i mina drömmar.

Detta ledde senare, efter mycket pluggande och jobb med hår, till där jag är idag.

En av grundstenarna i mitt yrke är att jag är ärlig och har en otrolig kunskap om hår, kommer du som kund till mig och jag är tveksam till att just det du drömmer om är något som inte kommer funka på ditt hår så kommer jag säga det till dig.

Det viktigaste för mig är att jag har nöjda glada kunder, det ger mig tillfredställelse att se hur glada kunderna blir och att jag får vara med och förändra deras utseende samt vara med på deras personliga resa.

Ta steget idag, boka in din tid för att skaffa ditt drömhår!

Jag ser fram emot att få träffa dig!

MVH Ann-Marie 

 

 

 

Vill du lära dig om dreadlocks?

Jag uppdaterar min blog varje vecka med ny information om dreadlocks, få ett email när jag kommer med nya roliga saker!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.