Join the FREE The Virtual Loctician Conference

Hårförlängning med Serene Flow hair extensions wave metoden

Få det långa håret som du alltid har drömt om!

Boka din tid redan idag!

”All natural hair extensions - wave”

Detta är för dig som har axellångt hår och vill ha ett långt hårsvall som är enkelt att sköta och tar ej skada på ditt egna hår utan skyddar ditt hår medans du har hårförlängningen i.

Hur går metoden till?
Jag delar upp ditt hår i sektioner och kollar vart ska jag placera löshåret så att det ej syns var jag placerar dom, för att du ska kunna sätta upp håret utan att det syns att du har löshår och för att det ska kännas bekvämt på ditt huvud.
Jag tar lite löshår och flätar en liten fläta som är ca 1,5 cm lång och fäster den med en liten syntettråd, du kommer ha en rad av små fätor som man sedan fäster ett träns både ovan och under.
Detta gör att du kommer ha en hårförlängning som är osynlig och man får in mera hår på huvudet så att det matchar in till ditt hår.
När håret är isatt så klipps löshår och ditt egna hår för att det ska kunna se helt naturligt ut och så att det inte blir några konstiga skarvar mm.

Detta är en metod som jag har tagit fram själv efter att ha jobbat med löshår i över 20 år och ville hitta ett alternativ till alla metoder som skadar håret när det kommer till löshårs insättningar och efter mycket funderingar så kom denna metoden till mig när jag precis skulle somna en natt.

Få det långa hårsvallet som du alltid har drömt om utan att skada ditt hår!

Serene Flow hair extension wave metoden är en metod som är helt naturlig inget som skadar ditt hår utan det får ditt hår att vila och växa ut medans du har din hårförlänging!

Hur länge håller det?
Med ”Serene Flow hair extensions - wave” så kan du ha ditt löshår isatt i 2-3 månader och sedan går det bra att komma tillbaka på en omsättning.
Beroende på vad det är för löshår som du väljer att använda dig av så går det att återanvända samma löshår mellan 6 månader till 12 månader.

Du kommer kunna leva ditt vanliga liv med ditt löshår, dock rekommenderar vi att investera i shampo, inpackning och silkesdroppar för att löshåret ska hålla en längre tid och se mycket snyggare ut.

Det finns en valmöjlighet att du tar med ditt egna löshår som vi sätter in åt dig med denna metod. Då kostar det 1000kr i timmen för insättning och en insättning tar mellan 1-2 timmar att göra.

Pris bild för Serene Flow hair extension wave metod

Från

2000SEK

Kostnaden beror på vilken kvalite på hår som du väljer.

BOKA DIN TID

Till

10.000SEK

Kostnaden beror på vilken kvalite på hår som du väljer.

BOKA DIN TID

Jobbar du som frisör och vill börja jobba med Serene Flow hair extension metoderna?

Vi erbjuder kurser både online och på plats i din salong eller i våran salong i Stockholm

Seienstyle är en ekologisk salong

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.