0723886721 Obs! Ring vid frågor, sms besvaras ej! salon@dreadstuff.com

Med syntethår kan du få allt från färgeffekter till hårförlängningar och hårförtjockningar. Syntethåret är i bästa kvalité och du kan ha dem i håret i ca tre månader. Det finns allt från rakt, till vågigt och riktiga korkskruvslockar som man kan välja mellan.

Jag använder oss av metoden Pinchbraid. Det är en av dom mest skonsamma och naturligaste metoderna att göra en hårförlängning på. Du bör ha ca 10 cm långt hår för att uppnå ett bra resultat. Man kan antingen sätta pinchbraids i hela håret för att få en hel hårförlängning eller så kan man bara sätta på enstaka ställen i håret för att fylla ut håret, eller kanske skapa färgeffekter utan att behöva färga håret.

Hur går det till?

Jag sektionerar upp håret, tar en del löshår och en del av ditt egna hår, flätar en liten fläta som är ca 2 cm lång och allt detta fästs fast med hjälp av en liten syntettråd. Hur mycket löshår man tar i varje fläta anpassas efter hur mycket hår du själv har och vad det är för resultat du vill uppnå. Detta görs utöver hela håret. Det som är positivt med denna metod är att det är ingenting som skaver på ditt egna hår och skadar det. Dom ligger även mycket platt mot huvudet och kikar inte fram emellan ditt egna hår. Fästena är även mjuka mot huvudet.

Hur länge håller det?

Flätorna sitter bra upp till tre månader, om man fortfarande vill ha kvar löshåret så kan du komma in på en omsättning, då klipper jag upp den lilla tråden och kammar ut ditt egna hår och flätar in den igen. Detta upprepar man i hela håret.

Eventuellt klipper jag topparna på ditt egna hår och löshåret lite för att uppnå ett fräscht resultat. Om du själv vill ta ut håret så får du en förklaring med dig hem hur man bäst gör det.

Syntethåret tar inte upp färg vilket gör att du kan färga ditt hår och din utväxt.

Underhåll:

Du bör spreja håret en gång om dagen med ett balsamvatten och borsta igenom det noggrant en gång om dagen.

Krav:

Ditt hår måste vara kring 10-15 cm långt.

 
 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This