0723886721 Obs! Ring vid frågor, sms besvaras ej! salon@dreadstuff.com

Känner du att du är inte nöjd med hur långa dina dreadlocks är, du kanske känner att du inte kan göra dom där dreadlocks uppsättningarna som du har sett på bild?

Lösningen är att komma till mig och förlänga dina dreadlocks!

Det spelar ingen roll om dina dreads är helt nygjorda eller om du har haft dom i flera år, det går att förlänga dom och skapa dom långa dreadsen som du alltid har drömt om.

Hur går det till?

Jag tar fram äkta löshår som matchar dina dreadlocks och jag blandar till olika färg-nyanser som kommer passa ditt egna hår.

Med hjälp av en liten virknål väver jag in löshåret strå för strå i din redan existerande dreadlock och sedan skapas förlängningen med hjälp av tupering och virkning.

I dom flesta fallen går jag även igenom rötterna och hela dreadlocken för att skapa ett snyggare helhetsintryck.

Hur mycket kostar det att förlänga dina dreadlocks?

I snitt hamnar priset mellan: 4000-5500 kr

Hur länge håller förlängningarna?

I snitt rekommenderar jag att du kommer in på underhåll av dina dreads och även förlängningarna en gång per år för att dom ska hålla länge.

Gör du detta så kommer du kunna ha dom i många år.

Hur tar man hand om förlängningar av dreadlocks?

Regel nummer ett när det kommer till dreadlocks är att du ska använda dig av ett schampo som är till för dreadlocks, detta kommer göra så att ditt hår kommer tova sig snabbare och dina dreads kommer även bli mycket snyggare av det.

Att tvätta dina dreads en till två gånger i veckan är super viktigt för det är när man tvättar dreadsen som dom tovar sig.

När du har varit hos mig får du tillgång till en online kurs i hur man tar hand om dreadlocks så att du lär dig hur du ska sköta dom på rätt sätt.

Pin It on Pinterest

Share This