0723886721 Obs! Ring vid frågor, sms besvaras ej! salon@dreadstuff.com

Underhåll av dreadlocks

Dreads är oftast, för dom flesta som skaffar det, ett helt nytt sätt att ha håret på. Det kan vara lite knepigt att ha det och vissa tycker att det är lite svårt att underhålla håret själv.

Man kan även stöta på olika problem under tiden, men det finns lösningar till dom flesta problemen.

Jag erbjuder dreadlockunderhåll och det spelar ingen roll hur dina dreads är gjorda eller hur länge du har haft dom, jag kan hjälpa alla.

Hur går det till?

Det jag gör är att jag går igenom dread för dread, tuperar håret i botten och virkar in allt löst hår. Jag tar även en tjockare tråd och knyter fast vid botten för att tajta till håret vid botten och packa ihop det. Denna tråd hjälper håret som den håller fast att dreada sig snabbare vid hårbotten när håret växer ut.

Detta gör att du får ett dreadlocks underhåll som håller längre och även hjälper ditt hår att tova sig snabbare när det växer ut.

 

Om du har dreads som kanske har gått av så ta med dem, jag kan se till att sätta fast dom på rätt plats igen. Tycker du t.ex. att du har för buckliga dreads eller för mycket hår som sticker ut, så finns det lösningar på detta också.

Har du en dread som har gått av eller är oregelbunden så går det alltid att sätta tillbaka dreaden och även virka in extra hår i dreadsen för att dom ska bli mera jämna.

En underhållning brukar ta ca 2 timmar att göra men alla är olika och beror lite på vilket skick dina dreads är i.

Jag tar ett timpris på 800 sek i timmen för att underhålla dreads.

Tänk på att jag inte har en öppen salong som man kan gå direkt ifrån gatan.

För att komma och fixa håret eller komma på en konsultation så måste du boka in en tid. Tidsbokning tar jag emot på telefon och på min online bokning, du kan hitta direkt länkar längre ner på sidan, är du tveksam till vad du ska välja så ring.

Pin It on Pinterest

Share This