Sista chansen att utbilda sig som Dreads frisör av Seienstyle är 31 December 2023!

Dreadlocks på ditt egna hår!

Få dina dröm dreadlocks idag! 

Boka din tid redan idag!

Välkommen till Seienstyle!

Dreadlocks på ditt egna hår

Har du funderat och funderat, fram och tillbaka på om dreadlocks är rätt för dig?

För alla som har drömmen om att skaffa dreadlocks så är det en process att gå igenom, det är en av dom mest fördomsfulla sätt du kan ha ditt hår på och du kanske redan nu har mött åsikter från folk i din närhet.

Jag kan försäkra dig om att du inte är ensam i detta!

 

Skaffa dreadsen som du drömmer om!

Va en inspiration till andra bär dina dreadlocks med stolthet!

Hur går det till?

Dom senaste 26 åren har jag jobbat med dreadlocks dagligen och genom flertalet utbildningar och mängder av timmar har jag tagit fram min egna metod som gör att du får dreadlocks som både mognar snabbt och ser snygga ut direkt när du lämnar min salong.

Metoden som jag har tagit fram fungerar så att jag börjar med att knyta en syntet-fibertråd i hårbotten och sedan byggs dreaden upp av att jag tuperar och virkar ihop håret med hjälp av en unik virkningsteknik till den önskade formen som du vill ha.

Denna teknik fungerar på alla typer av hår, det spelar ingen roll om du har typiskt tunt skandinaviskt hår, asiatiskt, latinskt eller om du har afrohår, denna metod fungerar på alla!

Hur långt hår behöver jag?

För att få snygga och bekväma dreadlocks från dag ett så rekommenderar jag att du bör ha axellångt hår.

Om du har minst 10 cm långt hår och vill ha dreads redan nu så rekommenderar jag att du väljer dreadlocks med förlängningar (klicka här för att veta mera).

I snitt får man mellan 1/4 - 1/3 kortare hår när jag gör dreads med Seienstyles metod.

Hur lång tid tar det?

Räkna med mellan 4-6 timmar, det beror lite på hur tjockt och långt hår du har.

Hur tar man hand om dreadlocks?

Du kan tvätta dina dreads 1-2 gånger i veckan, efter att du har haft dina dreadlocks i två veckor, med ett dreadlocks-schampo.

Vill du ha raka jämna dreads gäller det att rulla dina dreadlocks mellan handflatorna någon gång i veckan för att hjälpa till med mognadsprocessen.

För att du ska veta hur du ska ta hand om dina dreads får du papper med dig hem där du får veta allt du behöver för att kunna ta hand om dina dreads.

Pris: 2000 - 6000 kr för ett helt hår med dreadlocks.

Pris

Priset för dreadlocks kan variera beroende på hur stort huvud du har och hur lång tid det tar att göra dina dreads. Detta pris är för ett helt huvud av dreadlocks. Vänligen kontakta mig för ett mer specifikt pris.

FRÅN

2000 SEK

Boka in din tid redan idag

TILL

6000 SEK

Boka in din tid readan idag

"Åkte från Umeå för att 8 åringen skulle få hjälp med håret! Fantastiskt resultat och fint bemötande! Kan varmt rekommendera till alla oavsett ålder! "

Viktoria e

"Nice and chill atmosphere with someome who knows her craft. "

Jonas Z

"Ann-Marie är ett superproffs! Mina dreads blev ännu bättre än jag hoppats på! "

Eva K

"Superbra! Snabb, jättebra resultat utan att det gjorde ett dugg ont! Full pott av poäng från mig!"

Sophie J

"Så professionell och fin människa, aldrig träffat en frisör som är grym på dreadlocks när man har skandinaviskt rakt hår"

Helena Rubach

"Riktig guld ställe, härlig atmosfär. Min son 5 år fick sitt hår fixat, nu fulla huvud med riktigt snygga och bra uppdelat och rätt mängd av dreads för han. Han yppa inte ett ord av obehag under tiden hon jobba med honom, varsam o bra. Hoppas fler väljer att gå hit, ni kommer inte ångra er. Kommer gå ofta för underhåll och själv lära mig att sköta sonens hår. Hon är en riktig konstnär/hantverkare."

Livia Nilsson

Seienstyle är en ekologisk salong

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om!

Lär dig om dreadlocks: läs min blog!

Fråga mig vad du vill om dreadlocks! Jag kommer även guida dig i världen om dreadlocks!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.