0723886721 Obs! Ring vid frågor, sms besvaras ej! salon@dreadstuff.com

Många drömmer om att ha långa dreads direkt, kanske för att undvika att dom ska stå rakt ut i början eller så kanske ditt hår växer väldigt sakta. Att göra dreadlocks förlängningar direkt är ett bra och enkelt sätt att få långa snygga dreads utan att behöva vänta på att håret ska växa ut.

Hur går det till att göra dreads med förlängningar?

Jag använder jag mig idag alltid av  äkta löshår i förlängningarna av dreadlocksen. Jag brukar använda mig allt från en till flera olika nyanser av löshår som jag blandar till olika skiftningar som matchar din egna hårfärg perfekt. Pga detta så är det alltid bra att om du har möjlighet att du kommer in och visar upp ditt hår för mig så att jag kan ta ett hårprov av ditt hår som jag kan matcha löshåret efter. Om du inte har möjlighet att komma in och visa upp dig utan att du reser långt för att komma och göra dina dreads så brukar vi lösa det igenom att du får skicka ett hårprov till mig på posten och maila bilder på hur ditt hår ser ut så att att jag kan avgöra vad jag ska använda vad för typ av hår. Allt detta är pga att man vill att löshåret och ditt hår ska matcha i typen av dreads det blir när dreadlocksen mognar.

Hur går det till när man ska göra dreadlocks med förlängningar hos er?

När man har blandat upp löshåret i dom nyanserna som behövs till kundens hår så delas håret upp i sektioner  tuperar upp håret som du har på ditt huvud och sedan virkar jag ihop tovan till en tajt dreadlock, det som sker är att jag skapar små små knutar inne i dreaden, när jag är nöjd med formen så tar jag en bit löshår som vävs in i toppen av ditt hår/ dread, löshåret vävs upp och ner i ditt hår och tuperas upp och sedan fortsätter jag att virka ihop löshåret så att det blir en tajt jämn dreadlock. Inga synliga övergångar kommer du se på dina dreadlocks. Jag fortsätter och upprepar detta igenom hela ditt hår tills att du har dreadlocks i hela ditt hår. Att göra ett hår med dreads med förlängningar kräver ett otroligt hand arbete från min sida och det blir fantastiskt snyggt och du kommer garanterat ha en mängd folk som kommer vara avunsjuka på dina snygga dreadlocks.

Jag pratar alltid igenom med varje kund om hur dreadsen ska se ut när det kommer till tjocklek, hur långa dreadsen ska bli, och om du vill ha runda eller spetsiga toppar som du vill ha. Så det är bra att när du kommer att du har funderat ut hur du vill ha dina dreadlocks.

I snitt så är det bra om du har kring 10 cm långt hår för att det ska gå att tova ihop löshåret tillsammans med det egna håret. Har du kortare hår än detta så kan fogarna mellan ditt egna hår och dreadlocks förlängningarna kan bli lite för svaga. Känner du dig tveksam med att ditt hår är för kort så får du gärna boka in en konsultation och prata med mig så kan jag avgöra om det går att dreada ditt hår än eller om du bör vänta ett tag. Om ditt hår är väldigt kort så kan du räkna med att det är bra att komma in på underhåll av dina dreads efter 2 månader bara för att vara säker på att dreaden har satt sig ihop med löshåret ordentligt.

Om jag redan har dreadlocks men är inte nöjd med längden kan man förlänga dom då? Det är inga problem det funkar galant att göra det! Du kommer snart hitta en egen sektion om det här på sidan vill du ha pris uppgift på detta så tveka inte att höra av dig.

Dreadextenders är inte enbart för att göra dreadlocksen längre, det går även att lägga till extra dreads om du känner att det är någon plats på huvudet där du tycker att det saknas någon dread.

Många gillar också att göra färgeffekter i håret, det är ett sätt att förnya håret utan att behöva färga eller tona ditt egna hår. Man kan sätta dit extra dreads kring dom du redan har.

Hur lång tid tar det att göra dreadlocks med förlängningar?

Att göra ett helt hår med dreadlocks med förlängningar är något som är otroligt tidskrävande. Du får räkna med att du kommer vara hos mig på salongen mellan 6-14 timmar, det är väldigt svårt att avgöra hur lång tid det kommer ta och det är bra att du inte har en tid att passa på kvällen och låta det få ta den tiden det tar. Jag brukar under dagens gång att ta små pauser att äta och stäcka på mig och självklart är det ok att du som kund gör detta oxå. Du kommer själv märka att dagen går mycket fortare än vad man anar. Vi har microvågs ugn i salongen om du känner att du vill ta med dig mat att äta. Det finns en del resturanger 10-15 min promenad från salongern.

Underhåll av virkade dreadlocks med förlängningar:

Det är viktigt att låta håret få sätta sig i den dreadade formen, tvätta inte håret första månaden. Detta är för att man har tvingat ditt hår till att bli en tajt och dreadad form, att låta bli att tvätta dreadsen den första månaden gör att mognads prossessen börjar mycket snabbare och att dina dreads kommer få en bra början på sitt dreadade liv.

Du behöver inte oroa dig över att det skulle kunna bli äckligt, när håret är dreadat så producerar inte din hårbotten fett på samma sätt och det finns några olika produkter som vi har till försäljning i både salongen/butiken och på nätet så det är inget att oroa sig över.

 

Huruvida du vill använda vax i håret eller ej är helt upp till dig, man får fastare dreads från början och det hjälper dreadsen att mogna mycket snabbare men dock ska du försöka att inte använda för mycket , ska du använda vax så ska du endast använda dig av ett vax som är gjort för dreadlocks, jag rekommenderar knotty boys dreadlocks vax eller dread empires dreadlocks vax dom kan du använda utan att behöva oroa dig att det ska skada dina dreads med hjälp av tvätta dreaden med ett dreadlocks schampo så löses vaxet upp och har hjälpt ditt hår att tova sig riktigt ordentligt. Använd enbart lite vax och jobba mera in det med handflatorna och rulla dreadsen mellan händerna, så kallad ”palm rolling”.

Alla mina kunder får med sig hem ett skötsel råd där du får genomgående råd i hur du ska ta hand om dina dreadlocks med förlängningar och vad du kan göra när vissa problem dyker upp. Viktigaste av allt är att komma ihåg att man ska tvätta sina dreadlocks!

Vad kostar det att göra dreadlocks med förlängningar hos er?

I snitt brukar det kosta mellan 5000-7000 kr för ett helt hår med dreadlocks med förlängningar har du en undercut/ sidecut så kan det bli billigare. För att få en mer exakt pris uppgift tveka inte att höra av dig till mig så kan jag ge dig ett uppskattat pris. När du bokar en tid för att göra dreadlocks med förlängningar hos mig så får du betala en depositions avgift som är en delbetalning av dina dreadlocks.

Denna depositions avgift kan du betala direkt i  salongen eller direkt via mitt online boknings system glöm ej bort att skriv in din inbokade tid i betalningen som meddelande.

Finns det något sätt jag kan förbereda mitt hår med om jag vill göra dreadlocks med förlängningar hos seienstyle?

Detta kan du redan göra några månader i förväg. Börja med att sluta använda balsam eller inpackningar på ditt hår, detta kommer göra att ditt hår kommer vänja sig att dreada sig snabbare. Du kan även försöka att börja tvätta håret mindre jag rekommenderar att du börjar med att försöka att tvätta håret en gång i veckan, detta är för att hårbotten ska få av fetta sig snabbare men använd schampo fortfarande, en annan rekomendation är att börja använda dig av dreadlocks schampo för att få din hud och hårbotten att vänja sig vid den typen av produkter.

Har du några bilder på några dreadlocks som är dina dröm dreadlocks så ta gärna med dina inspirations bilder till mig när du har din inbokade tid så ska vi kunna se vad jag kan göra för att uppnå ditt dröm hår

Hur gör jag när jag tröttnar på mina dreadlocks? Måste jag raka av mig mina dreadlocks och bli skallig?

Du behöver inte oroa dig du behöver inte raka av dig ditt hår, vi har till försäljning ett fantastiskt kit ” kontty boy removal dreadlocks kit” mrd hjälp av detta kit så kan du få ut största delen av dina dreadlocks med lite tålamod och tid. Du kan läsa mera om hur det går till här: http://dreadstuff.com/knottyboytabortdreadlockskit-p-250.html?cPath=118

I live abroad and traveled to Sweden to get my dreads done by Ann-Marie. For the first time in my life my own result look as good as any Instagram picture I have been dreaming about. I am super happy about my dreads and the work she did which is increadably professional and Ann-Marie has a dedication to her work as no other. I spent a whole, very nice, day at her salon and could not be happier that I went all the way back home to have my dreads done by her.

Emelie Lind

Jag fick ett varmt och professionellt bemötande av Ann-marie. Jag är jätte nöjd och är en stolt bärare av dessa vackra dreads kreationer. Tack så mycket för ditt fina arbete du är helt grym ! 

Hanna Wickman

Jag har gjort dreads på en annan salong innan och blivit väldigt missnöjd och det har känts otroligt otryggt osv.. jag bestämde mig för att ta ur dessa dreads och nu 6 månader senare så bestämde jag mig för att våga testa igen. Har verkligen fått ett superbra bemötande av Ann-Marie och känt mig otroligt trygg under hela processen. Supernöjd! Och förvånad att resultatet blev så otroligt bra med tanke på hur det såg ut innan. Rekommenderar verkligen! 

Victoria Edwardsson

AnnMarie gjorde dreads med förlängning på mitt hår. Har väldigt tunnt och lite hår men resultatet är jätte fint. Har haft dreads för massa år sedan och dom var inte ens inärheten av så här snygga. Timmarna bara flög fram under dagen tack vare AnnMarie och efteråt var jag inte öm i hårbotten som jag hade trott att det skulle kännas. 🌸

Sofia Stevens

Jätte nöjd med mitt hår och resultatet blev exakt så som jag drömt om. Det bästa som har hänt mitt hår 😀

Jessica

Så fantastiskt duktig!

Jag är jätte nöjd! Håret blev bättre än jag kunnat föreställa mig!

Frida

Jag har nyligen varit hos Ann-Marie där hon gjorde dreads av mitt hår. Jag har tidigare haft dreads i omgångar men aldrig varit riktigt nöjd varesig med storlek, uppdelning eller utförande. Men efter att ha varit hos henne känns det helt rätt och perfekt! Så oerhört professionell med den bästa dreadshanteringen jag varit med om. Jag kommer aldrig gå någon annanstans! Jag rekommenderar henne varmt till alla som önskar sig dreads.

Linnea Lindgren

Fanns bara ett ställe jag kunde tänka mig gå till. Jag är så fruktansvärt nöjd, trevligt proffesionellt bemötande, mysig ateljé, och jätte trevlig pratstund ☺️ Älskar mina dreads och finns bara Ann-Marie som jag kommer gå till. Rekommenderar starkt Seinestyle om man vill få sina dröm dreads.

Emelie Modigh

Jätte trevlig tar sig verkligen tid för dig ser till att du känner dig hemma. Jag är super nöjd med mina dreads vart just som jag tänkt mig. Kan verkligen rekommendera att gå hit. Tack för trevliga timmar!

Erika Cederroth

Pin It on Pinterest

Share This