Sista chansen att utbilda sig som Dreads frisör av Seienstyle är 31 December 2023!

Dreadlocks med förlängningar!

Få dina dröm dreadlocks idag! 

Boka din tid redan idag!

Välkommen till Seienstyle!

Dreadlocks med förlängningar

Är du en av dom som drömmer om det där stora långa håret av dreadlocks, men du känner att det är en omöjlig dröm att uppnå på grund av att du har kort och tunt hår?

I sådant fall är dreadlocks-förlängningar lösningen för att just din dröm ska gå i uppfyllelse.

 

Hur går det till att göra dreads med förlängningar?

Med hjälp av äkta löshår så blandar jag till olika färgskiftningar som matchar din egna hårfärg perfekt.

Detta gör att du kommer få ett långt svallande dreadlocks-hår som kommer se så äkta ut att ingen kommer kunna ana att det inte är enbart ditt egna hår.

Skaffa dreadsen som du drömmer om!

Va en inspiration till andra bär dina dreadlocks med stolthet!

Hur går det till?

Dom senaste 26 åren har jag jobbat med dreadlocks dagligen och genom flertalet utbildningar och mängder av timmar har jag tagit fram min egna metod som gör att du får dreadlocks som både mognar snabbt och ser snygga ut direkt när du lämnar min salong.

Metoden som jag har tagit fram fungerar så att jag börjar med att knyta en syntet-fibertråd i hårbotten och sedan byggs dreaden upp av att jag tuperar och virkar ihop håret med hjälp av en unik virkningsteknik till den önskade formen som du vill ha.

När jag har jobbat klart på dreaden på ditt egna hår så väver jag in det matchande löshåret i ditt egna hår, jag fortsätter sedan med tupering och virkning tills att dreaden har den önskade längden.

Denna teknik fungerar på alla typer av hår, det spelar ingen roll om du har typiskt tunt skandinaviskt hår, asiatiskt, latinskt eller om du har afrohår, denna metod fungerar på alla!

Hur långt hår behöver jag?

Du behöver ha minst 10 cm långt hår för att det ska gå att göra dreadlocks med förlängningar på ditt hår.

Hur lång tid tar det att göra dreadlocks med förlängningar hos dig?

Att göra ett helt hår med dreadlocks-förlängningar är något som är otroligt tidskrävande.

Du får räkna med att du kommer vara hos mig på salongen mellan 6-12 timmar, det är väldigt svårt att avgöra exakt hur lång tid det kommer att ta och det är bra om du inte har en tid att passa på kvällen och låta det få ta den tiden det tar.

 

Hur länge håller dreadlocks med förlängningar?

Hållbarheten på dreadlocks-förlängningar kan hålla i flera flera år, tänk dock på att om man använder sig av ljusa nyanser så bör man gå igenom förlängningarna en gång per år för att se till att dom inte har slitits för mycket.

Det är därför bra att komma in på minst ett underhåll per år för att försäkra dig om att dina dreadlocks kommer hålla länge.

 

Hur tar du hand om dina nya dreadlocks?

Du kan tvätta dina dreads 1-2 gånger i veckan, efter att du har haft dina dreadlocks i två veckor, med ett dreadlocks-schampo.

Vill du ha raka jämna dreads gäller det att rulla dina dreadlocks mellan handflatorna någon gång i veckan för att hjälpa till med mognadsprocessen.

För att du ska veta hur du ska ta hand om dina dreads får du papper med dig hem där du får veta allt du behöver för att kunna ta hand om dina dreads.

Vad kostar det att göra dreadlocks med förlängningar hos dig?

I snitt brukar det kosta mellan 5000-10000 kr för ett helt hår med dreadlocks-förlängningar, om du har en undercut/ sidecut så kan det bli billigare.

Pris

Priset på dreadlocks med förlängningar kan variera beroende på hur stor huvud du har, och hur lång tid det tar att göra dina dreads. Detta är pris för ett helt huvud av dreadlocks med förlängningar. Vänligen kontakta mig för ett mer specifikt pris. Löshårskostnaden är inkluderat i priset.

FRÅN

6000 SEK

Boka din tid idag!

TILL

10.000 SEK

Boka din tid idag!

Seienstyle är en ekologisk salong

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

"10 år sen jag sist hade dreads och nu var det äntligen dags att göra om, göra rätt. Ann-Marie på #Seienstyle är ett superproffs. TACK för en mycket trevlig dag på din salong. Längtar nästan efter att ’behöva’ (😀) åka upp till Stockholm (drygt 40 mil) och låta dig ta hand om utväxten…"

Eva Fridén Kvist

"Supernöjd med mitt nya fina hår! Stort tack 🤩"

Emelie Linde

"Dreads magikern! väldigt tillmötesgående, proffsig och varm."

Nåmi Lundström

"Om man vill göra/ha fina Dreadlocks så är Ann-Marie på salong Seienstyle & Serene Flow absolut rätt person att gå till!!!! Hon är mycket professionell, och trevlig! Man går alltid därifrån supernöjd! Rekommenderar henne verkligen !!!! "

Yasmin

"Så sjukt nöjd:) blev mycket bättre än jag förväntade mig, helt fantastiskt. "

Lillebill J

"Det är alltid topp när man kommer till Anne-marie. Satte in nya dreads idag efter att varit utan i drygt 2 år. Love it ❤👍"

Kim L

"Helt klart värt att åka 25 mil enkel resa! Jag var orolig för en smärtsam sittning då jag är håröm, men det kändes ingenting att göra dreads. Det blev inte heller spänningar eller dragningar i hårfästet och hårbotten. Ingen huvudvärk efter med andra ord. Och kunde sova ordentligt utan att det ömma. Och jag har tidigare gjort rastaflätor, inbakade osv och alla med en negativ och smärtsam upplevelse. Och perfekt med ”stängd salong” så kommer inte massa kunder/bekanta/m.m och stör sittningen så den blir längre och utdragen. Tack Ann-marie för din skonsamma teknik och för att du gjorde mig så snygg i håret!"

Amber

"Anne-Marie är så proffsig. Ett lugn i salongen där man får sinnesro, själaro och en härlig pratstund om livet medans man blir fin i håret. Så lycklig att efter 2,5år utan dreads nu äntligen blev hel igen. Tack för denna gång och ses snart igen! Varma rekommendationer av denna salong!"

Kim Lovén

"Så genuin , noggrann och lugn person som utförde ett suveränt arbete av dreads. 🙏"

Andreas

"En fantastisk miljö och avkopplande. Dreadsen blev såååååååå bra!!! Tack fina Ann-Marie för idag!"

Lukas

"Jättebra och supertrevlig frisör! "

Kid

"Supernöjd med håret och hade en väldigt trevlig dag hos Ann-Marie! "

Emelie B

"Supernöjd! Dessutom himla trevligt! "

Maria

"Så professionell och fin människa, aldrig träffat en frisör som är grym på dreadlocks när man har skandinaviskt rakt hår"

Helena

"Så himla lycklig över resultatet från det att jag var hos dig Ann-Marie! Du är Super🙏"

Yasmin

"helt underbart, älskar mina nya dreads!!❤❤"

Danielle

"Proffsigt bemötande, grymt resultat! Jag kommer garanterat att boka fler tider."

Ingrid

"Lovely result with locs that look natural and flow beautifully whether in an updo or just loose."

Ann-Sofie

"Absolutely love my new hair. Could never dream that my thin scandinavian hair could look so beautifull in dreads and the work Ann-Marie have done is amazing. It's just perfect! 😄"

Tina

"Jag tycker hela känslan var bra. Var nevös men de gick över direkt, kände mig trygg när jag satt där i stolen. De jag är mest nöjd med var slutresultatet, blev precis som jag tänkte mig."

Fredrick
Job Title

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om!

Lär dig om dreadlocks: läs min blog!

Fråga mig vad du vill om dreadlocks! Jag kommer även guida dig i världen om dreadlocks!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.