Join the FREE live training "The proven path to become a loctician" SECURE your seat here!

Vad är hårförlängnings metoden Serene Flow wave?

Uncategorized Oct 04, 2020
Letar du efter en ny hårförlänings metod som är skonsam mot ditt hår och är super bekväm att ha i håret?
Då måste du prova på den helt nya revolutionerade hårförlänings metoden Serene Flow wave, det är en helt naturlig hårförlänings metod som är framtagen för just dig med tunt skandinaviskt hår som drömmer som det längre och tjockare håret som du bara inte kan få helt naturligt.
 
 
Hur går hårförlänings metoden Serene Flow wave till?
Jag delar upp ditt hår i sektioner och kollar vart ska jag placera löshåret så att det ej syns var jag placerar dom, för att du ska kunna sätta upp håret utan att det syns att du har löshår och för att det ska kännas bekvämt på ditt huvud.
 
Jag tar lite hår och flätar en liten fläta som är ca 1,5 cm lång och fäster den med en liten syntettråd, du kommer ha en rad av små flätor som man sedan fäster ett träns både ovan och under.
 
Detta gör att du kommer ha en hårförlängning som är osynlig och man får in mera hår på huvudet så att det matchar in till ditt hår.
 
När håret är isatt så klipps löshår och ditt egna hår för att det ska kunna se helt naturligt ut och så att det inte blir några konstiga skarvar mm.
 
Jag använder mig av hand-tied wefts som det heter på engelska eller på svenska hand-knutna hår träns, löshåret som jag använder mig är av högsta kvalite ifrån ryssland som är den typen av löshår som passar oss skandinavier bäst.
 
När jag jobbar med hårförläning så är det mycket viktigt att man matchar löshåret med det egna håret för att det ska se helt naturligt ut, ibland kan det vara så att jag måste färga in hela löshåret eller slinga det för att det ska se så naturligt ut och matcha ditt hår perfekt.
 
Varför jag använder mig av hand-tied wefts / hand-knutna hår träns är för att dom är oerhört mjuka och följsamma och dom ligger mjukare mot hårbotten vilket gör att ingen kommer ana att du har en hårförläning i håret.
 
Hur länger håller hårförlänings metoden Serene Flow wave?
Jag rekommenderar att du kommer tillbaka efter 8 veckor för en omsättning av din hårförläning med Serene flow wave metoden, jag använder mig alltid av hög kvalitets hår och du kan använda samma hår mellan 6-12 månader om du tar hand om ditt löshår på rätt sätt. Du får alltid tillgång till min online kurs i hur man sköter sitt löshår med Serene Flow metoden för att du ska känna dig trygg och säker i hur du kan ta hand om ditt hår på bästa sätt.
 
Boka in din tid redan idag här:
 
Är du frisör och vill lära dig hårförlänings metoden Serene Flow wave metoden? Vi erbjuder både online kurser och kurser på plats i våran kurs lokal i Stockholm du kan hitta mera infomation om våra utbildningar här:
 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.