Join the FREE live training "The proven path to become a loctician" SECURE your seat here!

Tillfälliga partial dreads

partial dreadlocks Jan 18, 2022

Är du sugen på att testa att ha dreadlocks men du kanske inte vill ta steget att comita till att göra riktiga dreads? Jag har tagit fram en helt ny metod att ha tillfälliga partial dreads av riktigt äkta hår där du kan testa om dreadlocks är något för dig eller ej.

Hur går det till?

Ditt hår är flätat i små flätor där man sedan syr fast ett hårträns av riktigt hår som man tovar ihop till dreadlocks i den formen som du önskar.  

Ditt egna hår är ej tovat i denna metoden endast inflätat. 

Hur länge håller det?

För att ditt egna hår ej ska komma till skada eller tova ihop sig så rekommenderar jag att du kommer på ett underhåll var 8e vecka, då man tar bort hårtränset och fäster fast dom små flätorna under och sätter tillbaka hårtränste med dreadlocksen igen.

Bilden ovan är min kund innan vi har sätt in tillfälliga partial dreads.

Bilden ovan så kan du se hur det ser ut under hårtränset med tillfälliga partial dreads.

Detta är en metod som jag Ann-Marie skaparen av Seienstyle har tagit fram, detta är en variant på en helt naturlig hårförlänings metod som jag har tagit fram Serene Flow wave, för att lära dig mera om denna hårförlänings metod så kan du hitta det här: https://www.seienstyle.net/Harforlangning-i-Stockholm

Är du sugen på att lära dig att göra tillfälliga partial dreads? Maila mig på [email protected] 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.