Join the FREE live training "The proven path to become a loctician" SECURE your seat here!

Se hur jag gör dreadlocks med extensions

Uncategorized Dec 08, 2021
 

Att göra dreadlocks med förlängngningar är en av mina favorit tjänster att erbjuda och det är för att jag spenderar en hel dag tillsammans med kunden och ser till att jag har tid med kunden. (Det är viktigt att du ej har en tid att passa på kvällen det är svårt att avgöra exakt hur lång tid det kommer att ta att göra) 

Jag jobbar som du kan se på videon att jag först tovar kundens hår, sätter en tråd i hårbotten, denna tråd gör att det gör mindre ont när man gör själva dreadsen och att det hjälper utväxen att tova sig snabbare när håret växer ut. Jag väver in äkta löshår i kundens egna hår och fortsätter skapa en dreadlock. 

Varför jag tycker att det är så kul att göra detta för transformationen är stor och det är väldigt intressant att få se skillnaden från när kunden kommer på morgonen och går hem på kvällen. Sedan är det alltid roligt att få lära känna nya människor oxå.

 Vill du veta mera om hur jag jobbar med dreadlocks med förlängningar så kika gärna här: https://seienstyle.mykajabi.com/dreadlocks-med-f%C3%B6rl%C3%A4ngningar

 

 

Vill du boka in en gratis konsultation? (obs deposition på 250kr återfås när du dyker upp på konsultationen) Boka in dig här:  https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/serene-flow-&-seienstyle--17850/zoom-konsultation-video-163200

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.