Join the FREE live training "The proven path to become a loctician" SECURE your seat here!

Dreadlocks på afro hår med lockiga toppar i Stockholm

Uncategorized Jan 04, 2022

Amber kände att det var dags för att göra dreadlocks efter att ha gjort väldigt mycket olika saker med sitt hår. Hon var trött på alla flätor och att behöva göra om håret hela tiden och det var dags att göra något som var mera permenent. 

För att skapa denna frisyren åt henne så har jag använt två typer av löshår, ett helt kinky hår och ett med spiral lockar för att få fram dom söta lockiga ändarna som du kan se i slutet av håret. 

Amber kände att det var helt rätt att åka 3 timmar för att komma till mig för att få sitt hår fixat.

Hon sa: Helt klart värt att åka 25 mil enkel resa! Jag var orolig för en smärtsam sittning då jag är håröm, men det kändes ingenting att göra dreads. Det blev inte heller spänningar eller dragningar i hårfästet och hårbotten. Ingen huvudvärk efter med andra ord. Och kunde sova ordentligt utan att det ömma. Och jag har tidigare gjort rastaflätor, inbakade osv och alla med en negativ och smärtsam upplevelse. Och perfekt med ”stängd salong” så kommer inte massa kunder/bekanta/m.m och stör sittningen så den blir längre och utdragen. Tack Ann-marie för din skonsamma teknik och för att du gjorde mig så snygg i håret!

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Loctician Salon& Education (@seienstyle)

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.