Dreadlocks kurs i Stockholm

kurs Aug 15, 2023
Dreadlocks kurs i Stockholm

Är du sugen på att lära dig hur man gör dreadlocks och starta din egna dreadlocks salong?

Nu har du en unik chans att få lära dig av Ann-Marie skaparen av Seienstyle och Seienstyle prossen av att göra dread och underhålla dreads. Ann-Marie har jobbat med dreadlocks i över 20 år och har tagit fram denna metod för att kunna jobba med dreads utan att skada kroppen och att det ska gå fort och få en produkt som håller. 

Den 20-21-22 Oktober 2023 så har du chansen att vara med om en två dagars dreadlocks utbildning där vi kommer jobba tillsammans i en liten grupp max 4 elever. Vi kommer jobba tillsammans på riktiga kunder och du kommer få direkt hjälp och väledning av Ann-Marie i hur man gör dreadlocks från grunden, jobbar med dreadlocks med förlängningar och dreadlocks underhåll. 

Innan du kommer till själva kursen så kommer du få tillgång till den online dreadlocks frisör kursen som jag har skapat "The Professional Loctician online course" där du kommer få gå igenom och öva på en docka och lära dig grund tekniken med guidning an Ann-Marie i vårat community som är skapat för alla elever. Detta är för att du ska få ut det mesta av våra två dagar tillsammans. 

För att bli certifierad dreadlocks frisör så kommer du få själv göra en del hårmodeller för att visa att du har förstått och tagit till dig kunskapen som du har lärt dig.

För att säkra din plats i kursen boka det här: https://www.seienstyle.com/offers/6pqRXWxM

Det finns möjlighet till att betala det hela på klarna vänligen maila oss på [email protected] 

 

Info:

Kurs datum: 20-21-22 Oktober 2023 

Tid: Vi börjar kl 10.00 och kommer hålla på hel dag till sen kväll (boka inget på kvällen) 

Max 4 elever

Du måste ha gjort din hemläxa och fått ett ok av Ann-Marie innan kursdagen annars kan du ej vara med.

Plats: Seienstyles salong i Stockholm : Pampas marina / Stockholm

Lärare: Ann-Marie Christell Skaparen av Seienstyle 

Din investering: 29000Kr (Går att betala via kort betalning, Swish eller Klarna) https://www.seienstyle.com/offers/6pqRXWxM

Kursen kommer hållas på engelska men om det är något som inte går att förstå så kommer Ann-Marie självklart kunna förklara det på Svenska oxå.

Boka din plats här: https://www.seienstyle.com/offers/6pqRXWxM

Eller via mail: [email protected]

 

Detta ingår:

 • Lifetime acess till online kursen The professional loctician online course (du får alla uppdateringar som kommer göras i framtiden värde: 18.399sek)
 • Lifetime Access till vårat online support community (värde 2000sek)
 • Personlig vägledning och coachning i vårat community av Ann-Marie(värde 10.000sek)
 • Lifetime Access till online kursen How to maintain your dreadlocks at home (du får alla uppdateringar som kommer göras i framtiden värde: 599sek)
 • Lifetime Access till online kursen Build your converting website! (du får alla uppdateringar som kommer göras i framtiden värde: 4999sek)
 • Lifetime Access till online kursen Dreadlock decoration Masterclass (du får alla uppdateringar som kommer göras i framtiden värde: 499sek) 
 • Lifetime Access till online kursen Synthetic dreads with the Seienstyle process (du får alla uppdateringar som kommer göras i framtiden värde: 4999sek)
 • Lifetime Access till online kursen 30 day social media challenge (du får alla uppdateringar som kommer göras i framtiden värde: 2999sek)
 • Seienstyle diplom när du har gjort alla dina hårmodeller för utbildningen.
 •  Tre dagars utbildning  i Seienstyle salongen
Vad du kan förvänta dig av dom tre dagarna i salonen:
 • Vi kommer jobba på både dockor och på riktiga modeller
 • Du kommer få direkt vägledning i hur du jobbar av Ann-Marie
 • Vi kommer öva på fotografering och video av alla modeller så att du vet hur du själv ska göra för att ta dom bästa bilderna på dina hårmodeller som du gör hemma
 • Du kommer få en unik upplevels där du kommer lära dig allt du behöver för att jobba som dreadlocks frisör.
 

 

 

 

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

Yes I want to get the latest news!