Sista chansen att utbilda sig som Dreads frisör av Seienstyle är 31 December 2023!

Tillfälliga partial dreadlocks

Testa att ha dreadlocks utan att skada ditt egna hår!

Boka din tid redan idag!

Hur funkar tillfälliga partial dreadlocks?

Är du sugen på att testa på att ha dreadlocks men du vill ej att ditt egna hår ska vara tovat?

Nu har jag tagit fram en helt nytt sätt att ha tillfälliga dreadlocks där man syr in ett träns av äkta löshår och det är löshåret som man syr in som är tovat.

 

Nu kan du prova på att ha partial dreadlocks!

Utan att behöva oroa dig över att ditt egna hår ska komma till skada!

Hur går det till?

Hur går det till?

Ditt hår är flätat i små flätor där man sedan syr fast ett hårträns av riktigt hår som man tovar ihop till dreadlocks i den formen som du önskar.  

Ditt egna hår är ej tovat i denna metoden endast inflätat. 

Hur länge håller det?

För att ditt egna hår ej ska komma till skada eller tova ihop sig så rekommenderar jag att du kommer på ett underhåll var 8e vecka, då man tar bort hårtränset och fäster fast dom små flätorna under och sätter tillbaka hårtränste med dreadlocksen igen.

Hur många rader ska man sätta i? 

Hur mycket det synns har med att göra hur tjockt och hur långt hår du har, har du mera hår så kommer insättningen synnas mindre, har du mera hår så kommer insättningen synnas mera. För att veta mera om vad du kan förvänta dig boka gärna in en konsultation så kan vi komma fram till hur jag ska kunna skapa ditt dröm hår.

 

PRIS

För tillfälliga partial dreads så beror priset på hur många rader man ska sätta i håret. I priset så ingår löshårskostnaden.

En rad

3000kr

Boka in din tid redan idag!

Två rader

5500kr

Boka in din tid redan idag!

Tre rader

8000kr

Boka in din tid redan idag!

Seienstyle är en ekologisk salong

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

"Det har nästan gått en vecka sedan jag besökte Seienstyle AB och fixade mina dreads och de ser lika fina ut fortfarande som första dagen. Brukade ha problem med att mina dreads släpper ganska fort och kliar mycket förut när jag besökte andra salonger, men inte sedan jag besökte Seienstyle salong. Men viktigaste av allt så var det bemötande och välkomnandet från Ann-marie som var upplevelsen, underbar människa lätt att prata med och hon får tiden att gå fort. Kan föreslå till alla att besöka Seienstyle AB och träffa underbara Ann-Marie. ⭐⭐⭐⭐⭐"

Zadaq L

"Otroligt nöjd, glad och tacksam! Var ett fantastiskt möte med en otrolig människa som gav mig ett resultat över min förväntan. Stort tack!"

Alexandra W

"Det är lika trevligt som alltid. Hon är väldigt snabb och duktig på det hon gör! Jag kan varmt rekommendera henne om man vill göra dreads eller bara en "rotfix""

Malin H

"Fantastiskt! Som alltid. "

Frida

"Ann-marie är alltid snäll. Lyssnar på mig och är väldigt duktig :) Jay 13 år "

Maria L

"Ann-Marie är fantastisk! Super proffsig och man känner att man är i trygga händer."

Lisa R

"Proffsigt och inspirerande. Gick därifrån med nyrenoverade fräscha dreads, vackra dekorationer och ny inspiration till min egen utveckling. Tack Ann-Marie!"

Marie O

"Jag har fått mina dreads fixade hos Ann-Marie i 16 -17 år. Hon är snabb och proffsig!"

Johanna S

"Bäst. Mer behöver inte sägas! "

Christina O

"Inne på 8:e året med min älskade lockar. Går till Ann-Marie och ”renoverar” dem med jämna mellanrum. Alltid lika nöjd! Går därifrån med både ny lyster i både håret och själen."

Marie O

"Alltid lika nöjd 😊🙏🏻 "

Petra P

"Alltid proffsigt bemötande och 110% nöjd. "

Emma C

"Så mysigt att vara där igen o prata om allt, härlig aura där inne, runt Ann-Marie och som bonus får man ett fint hår efteråt"

Fredrik B

"Welcoming atmosphere, nice conversation and fantastic job on my dreads! "

Esther B

"Supertrevlig, jättefint resultat, snabb och väldigt bra teknik som inte gjorde ont! Högsta poäng av mig!"

Sophie Ribacka

"Fantastisk upplevelse! Jag åkte från Gävle med tron om att mitt hår var ”utom räddning”. 2 timmar senare såg jag ut som en ny människa. Ann-Marie är otroligt duktig och trevlig 😃"

Charlotte Granqvist

"Trevligt samtal, fixade mina dreads jättebra. "

Siri Ö

"Happy as always with the services 😊😊😊 "

Redman R

"Hon är helt fantastisk! förvandlade ett troll till en prins på någon timma, hon har förmågan att förstå kundens önskemål trots att man knappt själv förstår vad man försöker förklara. TIPPTOPP som alla gånger:-)"

Fredrik B

"Ann-Marie är superduktig, trevlig och riktigt bra på det hon gör. Tack igen för väl utförd städning av mitt hår. Jag är alltid fylld av en lättnad när jag lämnar salongen med vetskapen om att jag nu har en frisyr igen"

Peter Johnsson

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om!

Lär dig om dreadlocks: läs min blog!

Fråga mig vad du vill om dreadlocks! Jag kommer även guida dig i världen om dreadlocks!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.