Sista chansen att utbilda sig som Dreads frisör av Seienstyle är 31 December 2023!

Synthetdreads

Få dreads håret som du har drömt om så länge! 

Boka din tid redan idag!

 

Syntet-dreads är för dig som vill prova på att ha dreads, men som inte är säker på att du vill binda dig till det för en längre tid eller är rädd att förstöra ditt hår.

Det passar bra om du t.ex. har kortare hår, vill låta det växa ut och prova på någonting nytt under tiden.

Syntet-dreadsen går att få se helt naturliga ut och det går även att göra dom helt perfekta, detta anpassar jag efter vad det är kunden är ute efter för look.

Jag kan göra dreadsen åt dig och jag kan även sätta i syntet dreads som du tar med dig till mig. Jag kan en rad olika metoder så det mesta går att lösa.

 

Skaffa dreadsen som du drömmer om!

Va en inspiration till andra bär dina dreadlocks med stolthet!

Hur går det till?

Jag börjar med att blanda till dom färgnyanserna som behövs för att matcha ditt hår (du kan även välja färgeffekter).

Jag tar en del av ditt egna hår och en del löshår och flätar en ca 2 cm lång fläta, den fästs sedan med en syntet-fibertråd. Denna fläta skadar ej ditt egna hår.

Syntet-håret tuperas sedan upp och formas till en dreadlock med hjälp av min ”steamer” som producerar varmvatten-ånga.

Ditt egna hår hänger löst vid sidan om syntet-dreadsen.

Måste man göra hela håret med syntet-dreads?

Man kan antingen göra ett helt hår med dreads så att det ser ut som att hela ens egna hår är dreadat eller så kan man bara lägga i några enstaka dreads som fyller ut ens egna hår, eller som färgeffekter.

 

Hur länge håller syntet-dreads?

För att håret ska se snyggt ut och det inte ska ta någon skada så måste man ta ut syntet-dreadsen eller sätta om dom efter ca 3 månader på grundd av att du får en utväxt under denna tid och även om man inte kammar ut denna utväxt på några månader så kommer håret börja självdreada sig.

Dom syntet-dreadsen som jag gör är av hög kvalité och håller länge, du kan ha dom upp till två år i ditt hår.

Men du bör sätta om dom var tredje månad.

 

Hur tar jag hand om mina syntet-dreads?

Tvätta ditt hår med ett silikonfritt schampo 1-2 gånger i veckan, när håret är fuktigt kan du dra fingrarna igenom håret för att se till så att ditt egna hår inte tovar sig mellan dreadsen.

En gång om dagen kan du spreja balsamsprej på dina syntet-dreads för att ditt egna hår ska må bra och att för att dreadsen ska vara snygga länge.

Svårare än så är det inte att ta hand om syntet-dreads.

 

Kan du göra dreadlocks och skicka till mig?

Tyvärr erbjuder jag inte att skicka syntet-dreadlocks på posten utan jag gör alla dreadlocks direkt på min kunds huvud för att det ska anpassas och fungera som bäst för just ditt hår.

 

Pris

Priset för att förlänga dreadsen varierar beroende på hur många dreads som du har och hur mycket längre dreadlocks som du vill ha.

FROM

4000SEK

BOKA DIN TID

TO

5500SEK

BOKA DIN TID

Seienstyle är en ekologisk salong

För mig är det oerhört viktigt att jobba så naturligt som möjligt och ha en miljö som är en avspegling av detta. Allt jag använder mig av i salongen är ekologiskt och jag jobbar med holistiska hår metoder som ger möjlighet för att hjälpa dig från insidan och ut!

"Mycket nöjd med resultatet och väldigt trevligt bemötande. "

cristel b

"I absolutely adore my synthetic dreads! ♥ I had a great experience with Ann-Marie and she did it very professionally. Both with asking questions about how I'd like it, colour, appearance, and volume. Even thought this was my first time and I had a few ideas I still didn't know how it would actually turn out. She went with a lot of feeling with it and always checked with me if it felt comfortable. Kind hearted with lots of humor and had very interesting conversations that I will cherish."

Sofia Levonius

"Det var otroligt trevligt att träffa Ann-Marie på SeienStyle. Riktigt härlig person och dreadlock proffs. Ser inte hur jag kan bli mer nöjd än vad jag är. Tiden gick fort med en hel del prat och även en del skratt! Dreadsen blev bättre än jag tänkt mig och Ann-Marie lägger verkligen sitt hjärta i det hon gör! "

Verax

"Har svårt att tro att det finns något bättre ställe än Seienstyle. Ann-Marie är otroligt skicklig och supertrevlig. Stället är mycket hemtrevligt och en känner sig välkommen från första stund. Blev verkligen supernöjd med mina dreads hon visste precis hur jag ville ha dem. 🙂"

Lowisa

"Har haft mina synthetdreads i snart 2 månader och stormtrivs! Får bli "riktiga" nästa gång!! Men hon är jätteduktig och det märks att hon gjort det länge. Kan klart rekommendera henne!"

Malin Hulander

"Jag gjorde syntetdreads samt dreds på mitt egna hår med förlängning. Ann-Marie är mycket proffsig och trevlig. Jag blev supernöjd!"

Pauline A

Ta steget idag!

Boka in din tid idag och få dom dreadsen som du alltid har drömt om!

Lär dig om dreadlocks: läs min blog!

Fråga mig vad du vill om dreadlocks! Jag kommer även guida dig i världen om dreadlocks!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.