Hur mår du?

Känner du dig trött, stressad, deprimerad, har sorg, känner att du inte är värd något, osäkerhet, avunsjuka, eller är det något annat som rör sig i dig? Detta är psykiska åkommor som vi alla kan bära på i perioder som gör att vi känner oss urtömda på energi. Har du fysiska åkommor i kroppen som du inte får dukt på? Med hjälp av reikin så kan jag hjälpa dig att bryta igenom dom destruktiva kännslorna som du går och bär på för att öppna upp för det starka ljuset som du bär på i djupet av dig själv. Låt dig själv få blomma och skina och må bättre.

Vad är universiell livs energi?

I varje människa, djur, växt och runt jorden så finns den universella livsenergin, det är vad som ger oss kraft och orken till ett liv på jorden. När vi är unga så är kroppen fylld av denna energi men ju äldre vi blir så är kroppen ej uppfylld av den universiella enegin lika mycket, olika livsöden kan leda till stress, sjukdom, ångest och att du kan känna dig orkeslös. Reiki är det perfekta komplementet till att rensa kroppen och att fylls på med ny energi igen. Du kommer känna dig klarare i huvudet, mera avslappnad och i balans i dig själv. I många olika kulturer och religoner så finns den universiella enegin beskriven i yogans värld kallas det för pranayama, i japan kallar man det för ki, vissa native amerikaner kallar det för divin spirit, egyptserna kallade det för Sekhem and, Hai- Djerit, inom taoismen kallas. Det för chi eller qi, inom kristendomen kallas det för heliga anden. Detta är bara några av dom få kulturerna där den universiella energin beskrivs.

Hur går en reiki behandling till?

Du får ligga bekvämt ner på en massage bänk med kläder på. Om du är frusen av dig så får du filtar över dig. Med hjälp av hand påläggning på din kropp så låter jag energierna jobba igenom mina händer in i din kropp på den platsen som energien behövs just vid det tillfället. Jag guidar dig in i djup avslappning och låter energierna flöda igenom din kropp. En behandling tar ca en timme att göra. Vad kan jag förvänta mig av en reiki behandling? Reiki energin jobbar i din kropp under behandlingen och fortsätter jobba under lång tid efteråt. Om du har mycket fysiska och psykiska, lider av stress mm så kan du bli väldigt trött i kroppen av reiki energierna, mycket för att jag guidar dig in i avslappning och hjälper dig att vara här och nu. Samtidigt så kan det hända att du känner dig pigg i huvudet och att allt känns mycket enklare och lättare. Reiki energin kommer sedan fortsätta jobba i din kropp under dagen och natten.Det kan hända att du får ont i huvudet, eller tex ont i magen efteråt men sett är inget du behöver vara rädd för utan det är din kropp som har börjat jobba med energierna. Jag finns här och stöttar efter behandlingen så det är bara att kontakta mig så guidar jag dig igenom det hela.

Pris

350 SEK

BOKA DIN TID

Räcker det med att jag gör en reiki behandling?

För att få bäst effekt på reikin så är det bra att komma på tre behandlingar gärna med en veckas mellanrum, effekten på behandlingarna blir starkare och du kommer uppleva en djupare behandlig och du kommer se ett skifte i din kropp. Om du inte har möjlighet att komma på behandling hos mig så kan jag även göra behandlingen på distans. Reiki healing på distans: har du ej möjlighet till att komma till mig för en Reiki behandling? Detta hindrar inte mig från att jobba med Reiki energierna på dig. Du kan boka en Reiki healing på distans med mig. Jag rekommenderar att du väljer en trygg och lugn plats där du kan vila under behandlingen. Tänd gärna några ljus och se till att du kommer i en lugn stämning. Jag börjar med att ringa upp dig och pratar lite om hur du mår. När vi har avslutat samtalet så börjar jag behandlingen. Det är bra om du försöker ligga eller sitta i en meditations ställning under behandlingen. När jag är färdig så kommer jag att skicka ett mail Med hur jag har fått för känslor mm under behandlingen då jag har kopplat upp mig på dig. Vi fortsätter konversationen via mail.

Har du gått en reiki kurs och vill träffa likasinnade?

Vi har reglebunda träffar där vi ungås, ger behandlingar mm. För mera info gå med i våran facebook grupp. Välkommen i gemenskapen!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.