Join the live FREE training on :The proven path to become a Loctician

Prislista för Seienstyles tjänster:

Priser för hårfix hos Seienstyle, obs tänk på att detta är ca priser, för att få ett mera specifikt pris kom gärna in och träffa mig så kan jag komma med ett mera speifikt pris.

Hårförlängning med äkta hår: från 2000-7000kr priset varierar beroende på vilket typ av hår man väljer att använda. Och på vilket sätt som man vill ha det insatt.

Omsättning av äkta hårförlängning med pinchbraids: 800 kr i timmen i snitt tar det mellan 1-3 timmar att sätta om en hårförlängning.

Omsättning av en hårförlängning med en wave: 800kr i timmen i snitt tar det mellan 1-2 timmar.

Hårförlängning med syntet hår: 2500-4500kr beror på hur mycket hår du vill ha insatt och hur långt hår du vill ha. Om du vill sätta om detta hår så gäller priserna ovan.

Dreadlocks underhåll 800kr i timmen i snitt tar det mellan 2-3 timmar att gå igeom ett hår. Vill du att jag ska lägga till extra löshår för att jämna ut vissa dreads eller att tex virka upp topparna på dina dreads så bör du prata med mig för att få en uppskattad prisuppgift. Ville du förlänga eller förtjocka vissa dreads så tillkommer kostnad för löshår.

Dreads på eget hår Pris intervallerna är mellan 2500-5500kr beroende på hur långt hår du har och hur vida du vill ha lösa toppar eller uppvirkade toppar. Att göra uppvirkade toppar tar tex mycket längre tid. Tidsåtgång 4-7 timmar. För att få ett mera specifikt pris kontakta oss. OBS Ring vid frågor!

Dreads m förlängning av äkta hår Priset varierar från 6000kr till 8000kr tidsåtgång mellan 5-12 timmar. Priset varierar på hur mycket längre dreads du vill ha och även där hur lång tid det tar att göra dom. Allt görs på en dag och det är bra om du inte har en tid att passa på kvällen för det är väldigt svårt att avgöra hur lång tid det tar att göra ett sådant jobb. (i priset ingår löshår kostnad för äkta löshår) OBS Ring vid frågor!

Förlängning av redan existerande dreads.  Kring 3500-5500kr det beror på hur många dreads du har, hur tjocka dom är och hur mycket längre dom ska bli. Tidsåtgång mellan 4-8 timmar. (i priset ingår löshår kostnad för äkta löshår)OBS Ring vid frågor!

Syntet dreadlocks Priset varierar från 3000-4500kr Tidsåtgång 4-6 timmar (jag gör syntet dreadsen direkt på ditt huvud.OBS Ring vid frågor!

För alla bokade tider så ska en deposition betalas för att din tid ska vara inbokad och klar. Du kan betala depositionen igenom länken nedan: 

 OBS, kan du inte komma på din inbokade tid se till att säga till i tid jag har en lång väntelista med folk som vill komma för att få håret fixat. Väljer du att inte komma på din inbokade tid så kommer du debiteras för den uteblivna tiden.

Tidsbokning tas emot på tel: 0723886721,  Eller i våran online bokning se länk nedan. OBS! Vissa saker finns inte med i online bokningen utan ni måste ringa för att boka in dom.

Vill du veta ett mera specifikt pris så RING mig, oftast måste du komma på en konsultation i salongen för att veta mera specifikt vad ditt hår kommer kosta. OBS! Maila inte mig om frågor kring detta.

Är du tveksam till vad du ska välja i bokningen ring mig så gör vi det över telefon.

Räkna med att det är en del väntetid mellan 2-6 veckor.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.