Join the FREE The Virtual Loctician Conference

Hårförlängning med Serene Flow singular metoden

Få det långa håret som du alltid har drömt om!

Boka din tid redan idag!
Serene Flow hair extension- singular
 
Detta är en metod för dig som har minimum 10 cm långt hår och vill ha ett långt svallande hår eller kanske ha lite färg effekter i ditt hår eller endast en hårförtjockning, ja denna metod är mångsidig.
Hur går metoden till?
 
Detta är en helt naturlig metod där löshåret flätas in slinga per slinga i ditt hår inget lim, inget vax eller annat onaturligt material som kan ta skada på ditt egna hår. Jag börjar med att sektionera upp håret och planerar ut hur jag ska placera håret för att det ska se helt naturligt ut, jag tar en del av ditt hår och en del av löshår och sedan flätar jag en 2 cm lång fläta tillsammans med en liten syntet fiber tråd som jag fäster fast flätan med. Detta upprepas på dom platserna som jag plaserar ut löshår på ditt huvud, när allt löshår är på plats så är det dags att skapa en frisyr av ditt egna hår och löshåret, håret klipps alltid in för att det ska se så naturligt ut som möjligt och för att ingen ska ana att det inte är ditt egna hår.
 
 

Få det långa hårsvallet som du alltid har drömt om utan att skada ditt hår!

Serene Flow hair extension singular metoden är en metod som är helt naturlig inget som skadar ditt hår utan det får ditt hår att vila och växa ut medans du har din hårförlänging!

Hur länge håller det?
Med Serene Flow hair extension - singular så kan du ha ditt löshår isatt i 2-3 månader och sedan går det bra att komma tillbaka på en omsättning, beroende på vad det är för löshår som du väljer att använda dig av så går det att återanvända samma löshår mellan 6 månader till 12 månader.
 
Du kommer kunna leva ditt vanliga liv med ditt löshår, dock rekommenderar vi att investera i shampo, impackning och silkesdroppar för att löshåret ska hålla en längre tid och se mycket snyggare ut.
 
Det finns en valmöjlighet att du tar med ditt egna löshår som vi sätter in åt dig med denna metod. Då kostar det 1000kr i timmen för insättning och en insättning tar mellan 2-3 timmar att göra.

Pris bild för Serene Flow hair extension singular metod

Från

2000SEK

Kostnaden beror på vilken kvalite på hår som du väljer.

BOKA DIN TID

Till

10.000SEK

Kostnaden beror på vilken kvalite på hår som du väljer.

BOKA DIN TID

Jobbar du som frisör och vill börja jobba med Serene Flow hair extension metoden?

Vi erbjuder kurser både online och på plats i din salong eller i våran salong i Stockholm

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.